Sugar Coated -

Smore´s Donut Ice Cream sandwich

| Postat i: desserter, donuts, doughnuts
 
 
Det här kan vara den galnaste desserten jag gjort. När jag ställde fram den här på bordet åt min man tittade han fundersamt på fatet och sedan på mig å sa " Är det här ditt sätt att säga att du är gravid igen..."
Riktigt SÅ galen tycker jag inte att den är, jag menar en donut med grillade marshmallows massa smält choklad kaksmulor och glass, galet gott kan jag sträcka mig till. Å tro mig han klagade inte på hur den smakade.
Superenkelt är det med enklast är det ju så klart om du använder dig av köpta donuts annars finns ett recept på hur du gör donuts Här men gör dom utan fyllning då så klart. 
Så här kommer mitt bästa tips till helgmyset Smores icecream sandwich Donuts
 
 
 
Till 4 st 
 
4 st donuts
200 gram choklad av valfri sort
kaksmulor, jag hade digestivekex
Marshmallows
Vaniljglass eller chokladglass. Jag gjorde två varianter en med hägen Dazs vanilj och en med deras salted caramel chocolate.
 
Grilla marshmallowsen antingen i öppen spis om man har lyxen att ha det hemma eller så brer du ut dom över bakplåtspapper sätter in dom under grillelementet i ugnen ett par minuter. Passa dom noga så att dom inte bränns! Eller så bränner man av dom med en bruleebrännare.
 
Smält chokladen över vattenbad. 
Sen börjar det roliga, dela donutsen på mitten och ringla över choklad, tryck fast några marshmallows och skopa över glass, mer choklad, kaksmulor och på med locket och självklart ÖS på med mer av choklad, kakor och marshmallows. Sen är det bara att toknjuta!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This might be the craziest dessert I have made. My hubby actually asked me if this was my way to tell him that I was pregnant again when he saw this dessert. Nope im not btw, but the dessert is CRAZY good and super easy.
You need 4 donuts store bought or you can make your own ones after this recipe, but skip the filling.
Roast marshmallows in the oven or with a brulee torch.
Slice your donuts in half. Drizzle with your favorite chocolate and add some marshmallows, scoop your favorite ice cream over and then just add more chocolate and crushed grahamcrackers. Put on the other donuts half add more chocolate and marshmallows and EAT!